Wat vinden klanten van ons?

Klanten aan het woord!

"Wat zeggen Onze Klanten?"

Wanneer u voor de keus staat met welke debiteurenbeheerder of  incassobureau u in zee zult gaan, is het prettig de ervaring van anderen in  een review te lezen. Vaak zorgt dit voor een goede beoordeling welke later uw mening zal onderbouwen over Deb2Collect als Debiteurenbeheerder en Cash2Collect als Incassobureau en uw beslissing om juist voor een van deze twee partijen te kiezen.  Onze klanten hebben er geen enkele moeite mee, kenbaar te maken wat destijds voor hen de overweging is geweest om juist voor ons te kiezen. Door de branche en grote van de ondernemingen, kan iedereen zich naar ons gevoel in onderstaande reviews herkennen.

U vindt hieronder reviews van zowel Deb2Collect BV maar ook Cash2Collect BV. Bijna 6 jaar geleden zijn wij gestart met Cash2Collect en sinds kort is Deb2Collect, als Specialist op gebied van Debiteurenbeheer en Outsourcing daar bij gekomen. Onderstaande reviews geven een mooi beeld als het gaat om, Service en Kwaliteit maar bovenal het Resultaat van onze totale organisatie.

Onze opdrachtgevers aan het woord.

PBT Beveiliging en Telecom B.V.
PBT Beveiliging en Telecom B.V.
Dhr. R. Evers / Directeur
Lees verder
“PBT Beveiliging en Telecom B.V. stelt hoge eisen aan het leveren van kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Onze samenwerkingspartners dienen hier aan te voldoen, Cash2Collect B.V. sluit naadloos aan bij de wensen die PBT heeft met betrekking tot het incassobeleid. Cash2Collect B.V. is een professioneel incassobureau. Prettig en duidelijk contact. Uitstekend systeem om de voortgang in de casus te volgen.”
Leasebijtellingvriendelijk.nl
Leasebijtellingvriendelijk.nl
Dhr. M. Duivenvoorden / Directeur
Lees verder
“Je hoopt het nooit te hoeven gebruiken maar als je het dan uitbesteed verwacht je het liefst ook resultaat. Meer dan dat, keurig online de status kunnen inzien en 100% resultaat met behoud van mijn klant. Cash2Collect B.V. kan ik iedereen aanbevelen!”
Arnold & Siedsma - Patent & Trademarks
Arnold & Siedsma - Patent & Trademarks
Mevr. L. Vellinga / Credit Control
Lees verder
Als vooraanstaand patent en merkenbureau Arnold & Siedsma, is het van belang dat onze incassopartner bekend is met onze branche waarin wij als kantoor opereren en beschikt over de nodige kennis en ervaring. Daarnaast ervaren wij de persoonlijke aanpak van Cash2Collect als zeer plezierig. Doordat Cash2Collect ons als klant de mogelijkheid biedt gebruik te maken van het 24/7 online klantenportaal, kunnen wij op ieder gewenst moment de status van een lopend incassodossier inzien. In het geval wij toch nog een vraag hierover hebben, dan wordt er heel snel en volledig gereageerd op de mails. Kortom; Cash2Collect ervaren wij als Arnold & Siedsma inmiddels al een aantal jaren, als een Fijne en Deskundige incassopartner.
JURR Adminstratie
JURR Adminstratie
Dhr. Jurre C. Yntema / Directeur
Lees verder
“Voor ons als administratie & belastingadvieskantoor is het van groot belang dat ons debiteurenbeheer met grote zorg wordt opgepakt. De meeste van onze klanten zijn al meer dan vijf jaar klant en die langdurige relatie wil je niet verstoren. Cash2Collect B.V. weet als geen ander hoe hiermee om te gaan en is voor ons de ideale incassopartner gebleken. Onze ervaring is dat zij een uiterst correcte werkwijze en aanpak hebben met een vriendelijke toon. Maar, wel resultaatgericht!”
One Army Film
One Army Film
Dhr. R. Berkhout / Creative Director
Lees verder
"Als filmmaker wil je alleen bezig zijn met het maken van films. Echter heb je soms te maken met opdrachtgevers die hun afspraken niet altijd nakomen. Om die reden hebben wij Cash2Collect benaderd en wat zijn wij blij dat we voor deze partij hebben gekozen. Door middel van hun klantenportaal systeem kan je echt goed bijhouden wat de status is van de zaak. Ze benaderen de debiteur proactief, in tegenstelling tot andere incassobureaus. Uiteindelijk heeft de debiteur de dag voor de zitting het gehele bedrag betaald. Echt een aanrader!"
Holzhaus Totaal Techniek
Holzhaus Totaal Techniek
Dhr. M. Holzhaus / Directeur
Lees verder
"Als midden klein bedrijf zijn wij op zoek gegaan naar een incassobureau met een persoonlijke touch. Na een fijn intakegesprek met de accountmanager, hebben wij besloten dat dit incassobureau is wat wij nodig hebben. Na het gemakkelijk invoeren van de vordering op het klantportaal geeft Cash2Collect BV een directe terugkoppeling naar ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij deze vordering verder los kunnen laten. Alle correspondentie tussen onze debiteur en Cash2Collect BV wordt middels een email aan ons doorgestuurd, zodat wij zelf op de hoogte blijven van de staat van het dossier. Tussentijds ontvangen wij een stand van zaken en hebben regelmatig contact met onze tussenpersoon bij Cash2Collect BV. Alles wordt tot aan het eind van het proces volledig voor ons door Cash2Collect BV in kaart gebracht. Wij hebben altijd opgezien tegen het uit handen geven van onze vorderingen, aangezien daar meestal teveel tijd in gaat zitten. Echter is dat bij Cash2Collect BV niet het geval en hebben wij inmiddels geruime tijd een zeer goede ervaring!"
JB Hekwerken
JB Hekwerken
Dhr. J. Bronmans / Directeur
Lees verder
“Beste Cash2Collect, Bij deze bedankt voor de geweldige service. Mocht ik weer een probleem hebben met een niet betalende klant, weet ik jullie zeker weer te vinden. Door jullie eindelijk mijn factuur betaald gekregen door kort en bondig op te treden. Het laatste incassodossier is perfect afgehandeld waarvoor nogmaals dank. Ik werd tussentijds keurig op de hoogte gehouden over het verloop ervan. Mocht dit nogmaals voorkomen zal ik zeer zeker weer met jullie in contact treden."
POMPFONTIJNE
POMPFONTIJNE
Dhr. F.J.M. Hubregtse / Financial Director
Lees verder
"Als pompenverhuurbedrijf doen wij onder andere zaken met ondernemers welke actief zijn in de weg- waterbouw- en infrastructuur, overheidsinstellingen waaronder waterschappen en grote industrie. In principe zijn dit bedrijven die standaard een langere betalingstermijn hanteren, waardoor het in sommige gevallen noodzakelijk is, via tussenkomst van een incassobureau, betalingen binnen te krijgen. Als Pompfontijne maken wij hierbij gebruik van Cash2Collect B.V. met als redenen, dat zij beschikken over een modern digitaal informatie systeem wat zorgt dat onze incassozaken daarmee up to date worden gehouden. Daarnaast zorgt Cash2Collect B.V. voor een snelle financiële afwikkeling van succesvol geïncasseerde dossiers naar ons als opdrachtgever wat wij graag zien. Dit alles tegen een scherp tarief. Cash2Collect B.V. beschikt over een team van deskundige medewerkers die te allen tijde vriendelijk, doortastend en correct zijn tegen zowel onze klanten als ons als opdrachtgever van Cash2Collect B.V. De incassoresultaten zijn uitzonderlijk hoog óók wanneer het lastigere incassozaken betreft!"
Simon Glas - Bedrijfsvisie
Simon Glas - Bedrijfsvisie
Dhr. S. Glas / Directeur
Lees verder
Cash2Collect BV, heeft voor een paar van onze opdrachtgevers inmiddels diverse succesvolle incasso trajecten uitgevoerd. Wij als onze opdrachtgevers zijn hiermee zeer content. De communicatie is heel helder en duidelijk. De lijnen zijn kort en dat is prettig werken. Met vriendelijke groet, S.C. Glas
Kassa Computer Company B.V.
Kassa Computer Company B.V.
Dhr. H. van den Bosch / Directeur
Lees verder
In een situatie waarbij je als ondernemer geen beslissing durft te nemen een zaak ter incasso uithanden te geven aan een incassobureau, heb ik telefonisch contact opgenomen met Cash2Collect in Almere. Een van de incassomedewerksters binnen Cash2Collect B.V. heeft mij deskundig geadviseerd en geholpen bij het nemen van de juiste beslissing. Met deze positieve ervaring, wil ik graag ondernemers het advies geven; Wanneer men twijfelt of het verstandig is om een vordering uithanden te geven aan een incassobureau, neem in dat geval contact op met Cash2Collect in Almere. Zij denken met u mee als ondernemer in het nemen van de enige juiste beslissing ook wanneer het incassotraject nog niet van toepassing is.
Kause Architectenbureau
Kause Architectenbureau
Dhr. H. Kause / Architect
Lees verder
“Geachte Mevrouw van der Woude. Ik wil U en ook uw collega’s hartelijk danken voor alle inspanningen aangaande mijn incasso opdracht. Indien ik weer een vordering heb, zal ik deze zeker weer aan Uw bedrijf voorleggen. Ik wens Uw kantoor verder een goede vaart. Inmiddels teken ik, Met vriendelijke groet, Dhr. Hubert Kause Architect"

Bent u tevreden over onze dienstverlening en wilt u ook een review plaatsen? Mail dan naar info@deb2collect.nl 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Een greep uit,
Onze tevreden Opdrachtgevers.

Klik hier voor meer informatie cash2collect.nl

"Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk.!"

“Voor een cliënt van ons kantoor was ik op zoek naar een incassobureau en via Google kwam ik uit bij Cash2Collect. Op de website heb ik een contact verzoek achtergelaten en er werd direct contact opgenomen om de casus door te spreken. Nog dezelfde dag is er een bericht gestuurd naar de desbetreffende debiteur. Het voordeel van Cash2Collect vind ik dat alles te volgen is in een online dossier. Ze gaan adequaat, maar toch ontzettend klantvriendelijk te werk. De debiteur heeft de vordering voldaan en alles is naar volle tevredenheid afgewikkeld. Hierbij wil ik nog opmerken dat ondanks het feit dat alles zoveel mogelijk gedigitaliseerd is, het persoonlijke contact niet ontbreekt.

Heel eerlijk hoop ik ze niet vaak nodig te hebben, maar mochten wij of één van onze cliënten problemen hebben met debiteuren die niet betalen dan blijf ik zeker gebruik maken van de dienstverlening van Cash2Collect.

Marga Teulings / Mede-eigenaar van MTP Accountants & Adviseur B.V. in ‘s-Hertogenbosch

"Het komt regelmatig voor, dat een Debiteur uiteindelijk Klant bij ons wordt!"

Als ondernemer maak je goede en minder goede tijden mee. Oók uw onderneming kan dit overkomen!
Wij zeggen als incassobureau; “Debiteur van vandaag, is onze klant van morgen.” Daarom behandelen wij iedereen waar wij zakelijk contact mee onderhouden, zeer respectvol! Wij hebben het inmiddels diverse malen mee mogen maken dat een debiteur uiteindelijk een gewaardeerde opdrachtgever is geworden.     

"Er zijn ook dagen, dat debiteuren willen laten horen wat zij van Cash2Collect vinden!"

Als incassobureau zijn wij trots wanneer ook debiteuren laten horen wat zij van onze werkwijze vinden. 

“Ik wil je nogmaals bedanken voor je geduld, waren alle Incassokantoren maar zo. Petje af! Ik ben zéér te spreken over jullie werkwijze, we zitten in bar slechte tijden en dan toch jullie begrip hier voor.
Nogmaals dank, ik kan jullie niet genoeg bedanken hier voor, niks anders dan lovende woorden voor je werkwijze!”
Met vr. gr. Dhr. P. H. te S. 

"Wij zijn begonnen met een vestiging en nu, zijn alle vestigingen bij Cash2Collect ondergebracht!"

Wij waren geruime tijd op zoek naar een incassobureau ter vervanging van onze incassopartner destijds. Na een goed gesprek waren wij razend enthousiast geworden. Hierop hebben wij een pilot gedraaid waarmee Cash2Collect ons heeft laten zien dat wat ze zeggen, zij als incassobureau ook waar kunnen maken!
Nu zijn we inmiddels een 6-maanden
verder en bevalt het ons nog steeds Prima! Korte communicatie, flexibiliteit, een goed resultaat maar bovenal betrouwbaar.

Vandaar dat wij nu al onze vestigingen bij Cash2Collect hebben ondergebracht.

"Dit was voor ons even wennen, maar bevalt ons nu uitstekend!"

Wij waren uit het verleden gewend dat wij zelf moesten informeren in hoeverre een vordering succesvol was geïncasseerd door het incassobureau.
Bij Cash2Collect gaat dit net even anders! Door ons vaste contactpersoon, worden wij keurig per e-mail geïnformeerd als er een ontwikkeling gaande is. Dit was voor ons even wennen, maar bevalt ons uitstekend!   

"Cash2Collect, kan ik iedereen aanbevelen!"

“Als leverancier van EV-Mobiliteit van o.a. het merk Tesla, staan wij als organisatie garant voor levering van hoogwaardige kwaliteit en optimale service. Cash2Collect hanteert eveneens deze norm naar ons als haar opdrachtgever wanneer het gaat om het incasseren van onze onbetaalde facturen. Door onze jarenlange positieve ervaring met Cash2Collect, kan ik hen bij u aanbevelen!”

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643