Debiteurenbeheer Vanaf €35,- Per Maand!

Tarieven

Vast Tarief, Geen verborgen Kosten

Iedere maand een vast tarief!

In tegenstelling tot veel kantoren op gebied van Debiteurenbeheer, biedt Deb2Collect deze dienst aan tegen een vast bedrag per maand. Veel debiteurenbeheerders rekenen voor iedere handeling een tarief, Deb2Collect beantwoord aan de vraag van vele potentiele opdrachtgevers door hierin een zeer Heldere en Transparante tarifering te hanteren. Bij Deb2Collect weet de opdrachtgever vooraf exact wat de totale kosten zijn voor het Debiteurenbeheer.   

Op deze manier nooit meer een verrassing als het gaat om de Maandelijkse Kosten! Als opdrachtgever weet u iedere maand exact wat het Outsourcen van uw Debiteurenbeheer u exact kost. Als ondernemer een geruststellende gedachten.      

Hoe word ik klant bij Deb2Collect?

Klant worden bij Deb2Collect is heel eenvoudig en kan snel geregeld worden! U kunt telefonisch contact met ons opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen als het gaat om;

  • Het inzichtelijk maken va uw huidige situatie als het gaat om Debiteurenbeheer
  • Het in kaart brengen van de behoefte en het traject.
  • Het voorstel naar aanleiding van de huidige situatie en verwachte groei op korte termijn.
  • Het intern bij Deb2Collect in gang zetten van het debiteurentraject.

Zonder onverwachte tegenslag kunt u Binnen 05-dagen klant bij ons zijn. Wilt u weten hoe snel wij bij u uw Debiteurenbeheer kunnen overnemen? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op onder nummer: 085-0139609      

Klant worden bij Deb2Collect in 4-stappen!

Deb2Collect Debiteurenbeheer voor een vast bedrag per maand.

Klant worden bij Deb2Collect is zowel voor Bedrijven als Verenigingen “Kinderlijk Eenvoudig”!
Doordat wij als Deb2Collect, in tegenstelling tot andere debiteurenbeheerders, werken met een maandelijks vast bedrag, is het belangrijk dat wij vooraf weten om hoeveel debiteuren wij het binnen uw organisatie hebben. Daarnaast is het ook belangrijk te weten hoe uw huidig debiteurentraject er op dit moment uitziet. Wanneer wij hierover een duidelijk beeld hebben, zal er door ons een voorstel worden gedaan op basis van de door u aan ons verstrekte gegevens.

  1. Kennismakingsgesprek per telefoon of online
  2. Wij sturen u Binnen 3-Werkdagen een scherp voorstel.
  3.  U gaat akkoord met ons voorstel, onze ICT collega’s regelen de API connectie in.
  4. U bent aangesloten als nieuwe klant bij Deb2Collect.     

Van factuur naar VOLLEDIGE BETALING!

HET VOORDEEL bij het Outsourcen van Debiteuren!
Op zich is het beheren van debiteuren een taak die de ondernemer graag zelf doet. In de eerste plaats om kosten te besparen en niet onbelangrijk omdat de ondernemer bang is dat wanneer debiteurenbeheer uithanden wordt gegeven de kans een klant te verliezen erg groot is.  Deb2Collect heeft door zijn jarenlange ervaring op incasso gebied, meermaals aangetoond dat zij tot wel 98% klantbehoud score! Een groot voordeel wanneer men debiteurenbeheer uitbesteed is de focus op de corebusiness binnen de onderneming. U zorgt voor het genereren van meer omzet en het bewaken van uw bedrijfskwaliteit bij de levering van diensten en/of producten.  
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Vast maandbedrag, GEEN EXTRA KOSTEN!

Wanneer je als ondernemer overweegt het Debiteurenbeheer volledig te Outsourcen, wil je graag weten wat de totale kosten zijn per maand of op jaarbasis?Deb2Collect neemt het volledig Debiteurenbeheer van u over tegen een vaste vergoeding. Vooraf wordt de afspraak gemaakt op welke manier en frequent Uw Debiteur wordt aangemaand en in welk tijdsbestek een volledig traject loopt. Als Financieel verantwoordelijke zit u niet te wachten op onverwachte kosten welke achteraf alsnog in rekening worden gebracht. Uw begroting vooraf moet een duidelijk beeld geven als het gaat om maandelijkse Kosten en Resultaten. Daarbij is ons inziens geen ruimte voor verrassingen achteraf. Deb2Collect geeft u als klant vooraf een duidelijk inzicht in de Tarief, Kosten en te verwachten Resultaat. 
Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

En wordt het incasso, NO CURE NO PAY!

Doordat wij gebruik maken van de modernste software op gebied van debiteurenbeheer in combinatie werkwijze en ervaring, behalen wij voor iedere opdrachtgever het maximale resultaat. En mocht het resultaat in een dossier iets minder zijn, dan dragen wij uw vordering over ter incasso aan Cash2Collect.

Zij incasseren iedere factuur voor klanten van Deb2Collect (minnelijk incassotraject) op basis No Cure No Pay. Daarmee zorgt Deb2Collect er voor dat haar klanten profiteren van Minimale Ergernis tegen een Maximaal Resultaat! 
Klik hier voor meer informatie over Cash2Collect.  

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Wat zijn De Voordelen
bij Deb2Collect?

Wij hebben hiernaast nog even de voordelen voor u op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u eenvoudig een keus maken.  De Best Partner op Gebied van Debiteurenbeheer voor uw onderneming!   

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643