Wil jij ook aan het werk als Debiteurenbeheerder?

Werken bij Deb2Collect

DEBITEURENBEHEER, iets voor jou?

Wij hebben de volgende vacature(s)

Op dit moment hebben wij geen specifieke vacature binnen Deb2Collect. 

Een Open Sollicitatie kan altijd!

Doordat het aantal nieuwe opdrachtgevers binnen Deb2Collect sterk groeit, zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Wij adviseren dan ook onze website in de gaten te houden. Een Open Sollicitatie, dat kan natuurlijk ook!  Mail je CV en Motivatiebrief naar info@deb2collect.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Werken bij Deb2Collect

Werken als Debiteurenbeheerder.

Werken als Debiteurenbeheerder, daar denken maar weinig mensen aan. Velen kunnen zich hier geen voorstelling bij maken. Veel mensen durven de uitdaging niet aan omdat deze branche een negatief imago heeft. Dit is absoluut onterecht!

Een Debiteurenbeheerder als Deb2Collect, houdt zich strikt aan Wet- en Regelgeving. Onze werkwijze en bedrijfsstrategie conformeert zich volledig hieraan. Ieder nieuwe collega wordt vooraf gescreend op eventueel antecedenten uit het verleden welke een mogelijk gevaar kunnen vormen.  Het niet verkrijgen van deze goedkeuring Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), betekend onverbiddelijk geen indiensttreding bij Deb2Collect! De Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.), behoort tot een keiharde eis!    

Als kantoor en ook onze opdrachtgevers, moeten er op kunnen rekenen dat iedere informatie uiterst vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.  Zoals voorgeschreven in de wet AVG / GDPR.

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643