Antwoord, op uw vraag!

FAQ

U heeft een vraag?

Weet u met wie u zaken gaat doen?

Heeft u vragen over het incasseren van uw vordering? Deb2Collect helpt u met behoudt van de klantrelatie! Het succesvol incasseren van uw factuur, is een vak op zich. Niet iedereen is voldoende geïnformeerd als het gaat om de mogelijkheden. Met name als het gaat om Wet- en Regelgeving zijn er diverse vragen waar u als eisende partij vooraf graag het antwoord op wilt weten. Op deze pagina hebben wij de meest aan ons gestelde vragen geplaatst en beantwoord.  

Het gaat hier om onderwerpen als o.a.;

  • Wettelijk geldend Betalingstermijn
  • Wettelijk vastgestelde rentevergoeding
  • Algemene voorwaarden
  • Wettelijke verjaringstermijnen 

Gratis Juridisch Incasso Advies

Wanneer je als ondernemer een nieuwe klant hebt binnengehaald ben je door deze overwinning moeilijk in staat de Kredietwaardigheid te bepalen. Vaak komt men daar achter wanneer het eigenlijk al te laat is. Omzet behalen door een succesvolle verkoop is mooi maar deze betaald krijgen is even zo belangrijk. 

Deb2Collect biedt haar opdrachtgevers een extra service wat er voor zorgt dat vooraf meer inzicht is in de kredietwaardigheid van de klant. Wanneer u op het punt staat een contract te ondertekenen met uw nieuwe opdrachtgever, checken wij op de achtergrond nog even de kredietwaardigheid. Op deze manier komt u achteraf nooit meer voor verassingen te staan. Voor meer informatie sales@deb2collect.nl

Niet iedere vordering is gelijk. Ook de aanpak is daarin vaak afwijkend. In een aantal gevallen bestaat er bij opdrachtgevers de dringende behoefte de zaak persoonlijk toe te lichten. Vaak geeft achtergrond informatie vanuit de zijde van de eisende partij een toegevoegde waarde die belangrijk is tot het behalen van succes.

Daarnaast zijn er opdrachtgevers die graag een vertrouwd gevoel willen hebben bij een partner waarmee zij zaken doen. In dit geval is een persoonlijk of telefonisch contact ideaal. Mocht u het ook prettig vinden de inhoud van uw vordering persoonlijk te bespreken met een van onze experts op debiteurenbeheer, neem dat telefonisch contact op met ons kantoor. Wij staan u graag  telefonisch te woord.

Staat uw vraag hieronder?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! 

5/5

Wat hebben wij u te bieden?

DIRECT CONTACT

Wilt u ons spreken over uw aanmelding? Bel ons op!

Of wilt u liever door ons worden teruggebeld?

Debiteurenbeheer en Outsourcing

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643