DEBITEURENBEHEER
VANAF €35,- PER MAAND

WIJ ZIJN ER VOOR VERENIGINGEN EN BEDRIJVEN!

VAST MAANDBEDRAG, GEEN EXTRA KOSTEN!

Wanneer je als ondernemer overweegt het Debiteurenbeheer volledig te Outsourcen, wil je graag weten wat de totale kosten zijn per maand of op jaarbasis?Deb2Collect neemt het volledig Debiteurenbeheer van u over tegen een vaste vergoeding.  Vooraf wordt de afspraak gemaakt op welke manier en frequent Uw Debiteur wordt aangemaand en in welk tijdsbestek een volledig traject loopt. Als Financieel verantwoordelijke zit u niet te wachten op onverwachte kosten welke achteraf alsnog in rekening worden gebracht. Uw begroting vooraf moet een duidelijk beeld geven als het gaat om maandelijkse Kosten en Resultaten. Daarbij is ons inziens geen ruimte voor verrassingen achteraf. Deb2Collect geeft u als klant vooraf een duidelijk inzicht in de Tarief, Kosten en te verwachten Resultaat. 
Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

U kunt als ondernemer
de Corona crisis overleven!

In deze tijd van Corona worden veel ondernemers financieel gesteund door onze overheid. Deze overheidssteun is inmiddels voor alle ondernemers beëindigd en zal niet meer worden verstrekt. Daarmee zijn nu al veel ondernemers inmiddels financieel in de problemen gekomen. Als u niet oppast, is de kans aanwezig dat u hierdoor ook financieel slachtoffer zult worden.

Wij adviseren u als incasso expert extra aandacht te schenken aan facturen die onnodig lang onbetaald blijven. De kans is groot dat deze een probleem kunnen vormen! Wacht zeker niet te lang met het uithanden geven aan Cash2Collect! Op deze wijze houdt u uw onderneming gezond en kunt u De Corona Crisis Overleven! Neem gerust contact op met een van onze incasso-experts! 

Dhr. R.J. Pel / Alg. Directeur Deb2Collect B.V.

Van Factuur Naar Volledige Betaling

Wat is een groot voordeel bij het Outsourcen van Debiteurenbeheer?
Op zich is het beheren van debiteuren een taak die de ondernemer graag zelf doet. In de eerste plaats om kosten te besparen en niet onbelangrijk omdat de ondernemer bang is dat wanneer debiteurenbeheer uithanden wordt gegeven de kans een klant te verliezen erg groot is.  Deb2Collect heeft door zijn jarenlange ervaring op incasso gebied, meermaals aangetoond dat zij tot wel 98% klantbehoud score! 

Een groot voordeel wanneer men debiteurenbeheer uitbesteed is de focus op de corebusiness binnen de onderneming. U zorgt voor het genereren van meer omzet en het bewaken van uw bedrijfskwaliteit bij de levering van diensten en/of producten.  
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Onjuist of Geen Gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor
uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

EN WORDT HET EEN INCASSO? NO CURE NO PAY!

Doordat wij gebruik maken van de modernste software op gebied van debiteurenbeheer in combinatie werkwijze en ervaring, behalen wij voor iedere opdrachtgever het maximale resultaat. En mocht het resultaat in een dossier iets minder zijn, dan dragen wij uw vordering over ter incasso aan Cash2Collect.

Zij incasseren iedere factuur voor klanten van Deb2Collect (minnelijk incassotraject) op basis No Cure No Pay. Daarmee zorgt Deb2Collect er voor dat haar klanten profiteren van Minimale Ergernis tegen een Maximaal Resultaat! 
Klik hier voor meer informatie over Cash2Collect.  

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643