DEBITEURENBEHEER
VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG!

BEL OF MAIL VOOR MEER INFORMATIE

5/5

NEEM VANDAAG CONTACT OP!

Wij bieden Professioneel Debiteurenbeheer

Deb2Collect BV biedt professioneel debiteurenbeheer om uw cashflow te optimaliseren en uw openstaande vorderingen effectief te innen. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een efficiënt proces van facturatie, opvolging en incasso. We nemen de zorg van het debiteurenbeheer uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op het behoud van goede klantrelaties, terwijl we tegelijkertijd streven naar tijdige betalingen. We hanteren een persoonlijke benadering en passen onze strategie aan op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met onze transparante communicatie en rapportage houdt u altijd zicht op de stand van zaken

Deb2Collect staat voor u Klaar!

Of het nu gaat om het versturen van herinneringen, het treffen van betalingsregelingen of het inschakelen van incassomaatregelen, Deb2Collect BV staat voor u klaar. Vertrouw op onze Expertise om uw Debiteurenbeheer te Optimaliseren en uw financiële positie te versterken. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw debiteurenbeheer op een professionele en effectieve manier aan te pakken.

VAST MAANDBEDRAG, GEEN EXTRA KOSTEN!

Wanneer je als ondernemer overweegt het Debiteurenbeheer volledig te Outsourcen, wil je graag weten wat de totale kosten zijn per maand of op jaarbasis?Deb2Collect neemt het volledig Debiteurenbeheer van u over tegen een vaste vergoeding.  Vooraf wordt de afspraak gemaakt op welke manier en frequent Uw Debiteur wordt aangemaand en in welk tijdsbestek een volledig traject loopt. Als Financieel verantwoordelijke zit u niet te wachten op onverwachte kosten welke achteraf alsnog in rekening worden gebracht. Uw begroting vooraf moet een duidelijk beeld geven als het gaat om maandelijkse Kosten en Resultaten. Daarbij is ons inziens geen ruimte voor verrassingen achteraf. Deb2Collect geeft u als klant vooraf een duidelijk inzicht in de Tarief, Kosten en te verwachten Resultaat. 
Klik hier: Lees de ervaring(en) van onze opdrachtgevers 

Uw vordering verkopen? Bij Deb2Collect kan dit!

Naast het beheren van debiteuren, zijn wij ook geïnteresseerd in het overnemen van uw vordering.
Wanneer wij een definitief overnamebedrag met elkaar overeenkomen, kan de deal in 48-uur geregeld zijn.

IS EEN ONDERDEEL VAN DEB2COLLECT BV

Van Factuur Naar Volledige Betaling

Wat is een groot voordeel bij het Outsourcen van Debiteurenbeheer?
Op zich is het beheren van debiteuren een taak die de ondernemer graag zelf doet. In de eerste plaats om kosten te besparen en niet onbelangrijk omdat de ondernemer bang is dat wanneer debiteurenbeheer uithanden wordt gegeven de kans een klant te verliezen erg groot is.  Deb2Collect heeft door zijn jarenlange ervaring op incasso gebied, meermaals aangetoond dat zij tot wel 98% klantbehoud score! 

Een groot voordeel wanneer men debiteurenbeheer uitbesteed is de focus op de corebusiness binnen de onderneming. U zorgt voor het genereren van meer omzet en het bewaken van uw bedrijfskwaliteit bij de levering van diensten en/of producten.  
Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden! 

Onjuist of Geen Gebruik,
kan grote gevolgen hebben voor
uw vordering!

ALGEMENE VOORWAARDEN

EN WORDT HET EEN INCASSO? GEEN PROBLEEM!

Doordat wij gebruik maken van de modernste software op gebied van debiteurenbeheer in combinatie werkwijze en ervaring, behalen wij voor iedere opdrachtgever het maximale resultaat. En mocht het resultaat in een dossier iets minder zijn, dan dragen wij uw vordering over ter incasso aan Cash2Collect.

Zij incasseren iedere factuur voor klanten van Deb2Collect (minnelijk incassotraject) op basis Fair Fee. Daarmee zorgt Deb2Collect er voor dat haar klanten profiteren van Minimale Ergernis tegen een Maximaal Resultaat! 
Klik hier voor meer informatie over Cash2Collect.  

© 2021 Deb2Collect B.V. | KVK: 83381643